Voimaantulopäivä: 1.4.2017

Yleistä

VMware kunnioittaa asiakkaiden, liikekumppaneiden ja muiden verkkosivujen käyttäjien yksityisyyttä. Ymmärrämme, että meille luovuttamiasi henkilötietoja on suojattava ja hallittava sopivalla tavalla. VMware on laatinut tämän yksityisyydensuojakäytännön, joka kertoo, mitä henkilötietoja keräämme ja miten niitä käytetään. Tämä yksityisyyskäytäntö koskee VMware Inc:n ja siihen liittyvien, oman lainkäyttöalueesi yksiköiden ("VMware") keräämiä tietoja, jotka on saatu vmware.com-verkkosivuston, My VMware Mobile -sovelluksen tai muiden käyttämiemme verkkosivustojen kautta, joissa on linkki tähän käytäntöön.

Mitä henkilötietoja VMware kerää?

VMwaren verkkosivustoissa voit tilata tuotteita tai palveluita, rekisteröidä tuotteita, pyytää tietoja, tilata markkinointi- tai tukimateriaaleja, rekisteröityä suojattuun ekstranet-sivuston, joka tarjoaa pääsyn tuotetietoihin, tukeen, palveluihin ja koulutukseen, tai hakea työpaikkaa VMwarelta. VMware voi kerätä henkilötietoja, kuten henkilön nimen, osoitteen, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, käyttäjätunnukset ja salasanat, laskutus- ja maksutoimeksiantotietoja, luottokortin tai muun rahoitustavan tiedot ja yhteydenottotiedot. Lisäksi VMware voi kerätä tietoja tekemistäsi toiminnoista ja kokemuksistasi verkkosivustoissamme, esimerkiksi sen, millä sivuilla olet vieraillut, mitä sisältöä olet tarkastellut ja kuinka usein vierailet sivustoissamme. Verkossa kerättyjä henkilötietoja voidaan täydentää tiedoilla, jotka olet toimittanut VMwarelle muiden VMware-palveluiden kautta, tai esimerkiksi messuilla ja seminaareissa saaduilla tiedoilla. Lisäksi niitä voidaan täydentää muilla tiedonliittämismenetelmillä, kuten spot-tägeillä, jäljittämisellä ja evästeillä jäljempänä kuvatulla tavalla.

Miten VMware käyttää henkilökohtaisia tietoja?

VMware käyttää henkilökohtaisia tietoja voidakseen toimittaa asiakkaille, liikekumppaneille ja verkkosivujen käyttäjille tietoja, erikoistarjouksia, kampanjailmoituksia ja palveluita sekä ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeita ja kiinnostuksen kohteita. Erityisesti käytämme tietojasi, jotta voimme auttaa sinua lomakkeiden täyttämisessä, viestiä kanssasi, toimittaa sinulle tuotteita ja palveluja, parantaa tuotteitamme, palvelujamme, valikoimaamme, verkkosivujen suorituskykyä ja kokonaisvaltaista käyttäjäkokemusta, laskuttaa tuotteista tai palveluista sekä tarjota jatkuvaa palvelua ja tukea. Jos et luovuta meille henkilötietojasi, emme ehkä pysty suorittamaan näitä tehtäviä. Voimme myös luovuttaa tietosi eteenpäin kolmannelle osapuolelle, kuten kumppanille, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin. Silloin tällöin voimme käyttää tietojasi, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun ja pyytää sinua osallistumaan kyselyihin, joita käytämme markkinointi- ja laadunvarmistustarkoitukseen.

Minkä toimijoiden kanssa VMware jakaa henkilötiedot?

VMware on tehnyt sopimuksia kolmannen osapuolen palveluntarjoajien ja toimittajien kanssa (mukaan lukien jakelijat ja jälleenmyyjät), jotta se voi toimittaa tiettyjä tuotteita, palveluita ja asiakasratkaisuja. VMware voi jakaa henkilötiedot sen palveluntarjoajien ja toimittajien kanssa tarvittavissa määrin, jotta se voi tarjota palvelua tai vastata tuotteita tai palveluita koskeviin tiedusteluihin tai muuten tukea asiakkaiden liiketoimintatarpeita. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta ja toimittajilta, joille henkilötiedot luovutetaan, odotetaan samantasoista yksityisyydensuojan toteuttamista kuin tässä käytännössä on kuvattu. Niiden on pidettävä VMwarelta saadut henkilötiedot salaisina, eivätkä ne saa käyttää niitä muuhun kuin alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

 

Jotkin VMwaren palvelut voivat olla yhteisiä tuotemerkkejä, joita VMware tarjoaa yhdessä toisen yrityksen kanssa. Jos rekisteröidyt tällaiseen palveluun tai käytät sitä, sekä VMware että toinen yritys voivat vastaanottaa yhteisen tuotemerkin palveluiden keräämät tiedot.

 

Ellei tässä yksityisyydensuojakäytännössä muuta todeta, VMwaren liiketoimintaan ei kuulu tietojesi myynti tai vuokraaminen muille, eikä se jaa henkilöön yhdistettäviä tietoja muiden kolmansien osapuolten kanssa ilman lupaasi, paitsi jos lainvalvonnallinen toimenpide, haaste tai muu oikeudenkäynnin prosessi tai soveltuva lainsäädäntö tätä vaatii, tai jos se on välttämätöntä mahdollisen tai toteutuvan myynnin, yhdistymisen, muutoksen tai muun koko liiketoimintamme, sen osien tai VMwaren tytäryhtiöiden uudelleenjärjestämisen takia, lain määräämissä rajoissa.

 

Pidätämme oikeuden käyttää ja julkaista kokonaisvaltaisesti kaikkea tietoa, jota ei voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

Tietojesi siirto toisiin maihin

Koska internet on maailmanlaajuinen ympäristö ja VMware on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, internetin käyttäminen tietojesi keräämiseen ja käsittelyyn vaatii tietojen kansainvälistä siirtoa ja tallennusta. Kun käytät verkkosivustoamme ja sovelluksiamme sekä viestit kanssamme sähköisesti, tiedostat, että tietojasi käsitellään edellä kuvatulla tavalla. Lisäksi voimme jakaa tietosi muiden VMwaren tytäryhtiöiden ja palveluntarjoajien kanssa tässä yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jotkin näistä toimijoista voivat sijaita kansainvälisillä alueilla (esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa ja Irlannissa), joiden tietosuojavaatimukset poikkeavat oman asuinmaasi vaatimuksista. Pyrimme kuitenkin siihen, että kaikkea verkkosivustossamme ja sovelluksissamme kerättyä tietoa käsitellään turvallisesti ja tämän yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti. 

 

VMware tunnustaa, että Euroopan unionin tuomioistuin on kumonnut safe harbor -viitekehyksen, joka koskee henkilötietojen siirtämistä Yhdysvaltoihin. Ryhdymme sopiviin sopimusperusteisiin tai muihin toimiin, joilla tärkeät henkilötiedot voidaan suojata Euroopan unionin ja/tai Sveitsin tietosuojalain mukaisesti. Lisäksi VMware on edelleen sitoutunut itsesertifiointiin, ja noudatamme myös jatkossa Yhdysvaltojen ja EU:n välisiä ja Yhdysvaltojen ja Sveitsin välisiä safe harbor -periaatteita. Lisätietoja safe harbor -periaatteista ja niiden tilanteesta saat osoitteesta https://safeharbor.export.gov/list.aspx.

Viestintätoiveet

Jos haluat vastaanottaa tai peruuttaa markkinointiviestintätilauksen, napsauta tästä http://info.vmware.com/content/subscription.

Pääsy ja korjaus

Jos haluat päästä omiin, meidän keräämiimme henkilötietoihisi tai korjata niitä (voi olla käsittelymaksun alaista palvelua), ota yhteyttä osoitteeseen privacy@vmware.com. Jotta voimme suojata yksityisyytesi ja tietojesi turvallisuuden, saatamme varmistaa henkilöllisyytesi esimerkiksi salasanan tai käyttäjätunnuksen avulla, ennen kuin päästämme sinut käsiksi tietoihin.

 

Säilytämme tietosi niin kauan kuin tilisi on aktiivinen tai niin kauan kuin palvelujen toimittaminen sinulle vaatii. Jos haluat peruuttaa tilisi tai pyytää, ettemme enää käytä tietojasi palveluiden toimittamiseen sinulle, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@vmware.com. Säilytämme ja käytämme tietojasi tarvittavalla tavalla, jotta voimme täyttää lainmukaiset velvollisuutemme, selvittää erimielisyydet ja panna sopimuksemme täytäntöön.

Henkilökohtaisten tietojen suojaus

VMware on sitoutunut toimenpiteisiin, joilla se kohtuuden nimissä uskoo varmistavansa antamiesi henkilökohtaisten tietojen suojauksen. VMware turvaa kaikki antamasi henkilötiedot käyttämällä teollisuusstandardinmukaisia hallintamenetelmiä, kuten fyysisen pääsyn hallintavälineitä, tietojen salausta, internetin palomuureja, tietomurron tunnistusta ja verkkovalvontaa. Lisäksi salaisena pidettäviin tietoihin pääsevät vain ne henkilöt ja toimijat, jotka tarvitsevat näitä tietoja.

Keskustelualueet ja blogit

Joissakin VMwaren verkkosivustoissa käyttäjät voivat julkaista sisältöä keskustelualueilla, blogeissa, käyttäjien muokattavissa olevissa asiakirjoissa ja kommentointijärjestelmissä. Kaikesta näillä alueilla julkaistusta tiedosta tulee julkista tietoa, jota muut käyttäjät voivat lukea, kerätä tai käyttää lähettääkseen sinulle pyytämättömiä viestejä. Emme ole vastuussa henkilöön yhdistettävissä olevasta tiedosta, jonka julkaiset itse näillä keskustelualueilla. Käytä harkintaa ja varovaisuutta, kun päätät julkaista henkilötietojasi.

 

VMware voi aika ajoin lähettää sähköpostia omista tuotteistamme ja palveluistamme käyttäjillemme, jotka ovat julkaisseet sisältöä keskustelualueillamme, blogeissamme, käyttäjien muokattavissa olevissa asiakirjoissa ja kommentointijärjestelmissä. Kunkin osallistujan mielipide on hänen oma, henkilökohtainen mielipiteensä eikä se kuvaa VMwaren mielipidettä. Huomaathan, että näiden viestintävälineiden käyttö on omien sopimusehtojemme alaista. Näihin sisältyy vastuuvapauslausekkeita ja vastuunrajoituksia, minkä lisäksi niihin sovelletaan Kalifornian lainsäädäntöä. VMwarelle luovutetut henkilötiedot voidaan siirtää osavaltiosta ja maasta toiseen tietojen yhdistämisen, tallennuksen ja yksinkertaistetun tiedonhallinnan vuoksi.

Evästeet, lokit ja spotlight-tägit

VMware käyttää evästeitä joissakin verkkosivustoissaan. Evästeillä (jäljempänä kuvatulla tavalla) kerättyä tietoa voidaan yhdistää henkilötietoihisi, kuten yhteystietoihisi, laitetietoihisi tai muihin henkilötietoihin, jotka olet luovuttanut VMwarelle.

 

Evästeet ovat pieniä tietoeriä, jotka verkkopalvelin lähettää selaimeesi ja jotka tallentuvat tietokoneesi kiintolevylle. Evästeet auttavat verkkosivustoa tunnistamaan usein vierailevat käyttäjät ja jäljittämään käyttäjien verkkokäyttäytymistä. Evästeet määrittävät käyttäjälle numeron, jolla ei ole merkitystä määrityksen tekevän verkkosivuston ulkopuolella. Kun eväste on tehty, verkkosivustoa käyttävä selain lähettää verkkopalvelimelle viestin aina kun vierailet verkkosivustossa uudelleen. Voit määrittää selaimesi ilmoittamaan sinulle lähettävistä evästeistä. Voit myös ottaa evästeet pois käytöstä verkkoselaimesi asetuksissa. Jos et hyödynnä evästeitä, et ehkä pysty käyttämään tiettyjä verkkosivustojen toimintoja ja ominaisuuksia.

 

VMware käyttää joitakin evästeitä, joita verkkosivujen tarjoamat palvelumme vaativat. Näiden välttämättömien evästeiden avulla parannamme verkkosivustomme turvallisuutta ja suojausta, varmennamme tilien käyttäjiä, mahdollistamme asiakkaiden pääsyn yksityisiin tileihinsä sivustossamme, mahdollistamme kirjautumisen useisiin portaaleihin vain yhdellä kirjautumisella, tasapainotamme liikennettä sivustossamme sekä muistamme tietosi, jotka olet syöttänyt lomakkeisiimme sivustossamme palvelupyyntöjen yhteydessä.

 

VMware käyttää evästeitä palveluidensa parantamiseen ja verkkoselauskokemuksen räätälöitiin. Niiden avulla saamme esimerkiksi paremman käsityksen kiinnostuksesi kohteista ja verkkosivustoomme kohdistuvista vaatimuksista. VMwaren verkkosivuston käyttökokemusta parantavat evästeet voivat muistaa kieli- ja sivustovalintasi, kutsua sinut osallistumaan kyselyihin ja arviointeihin, näyttää sisäänkirjautumisesi järjestelmäämme ja mahdollistaa sisäänkirjautumisen tietyksi ajaksi, tarjota sinulle tukipalveluita, kuten pikaviestipalvelun, muistaa sisäänkirjautumistietosi ja täyttää valmiiksi lomakekentät, jotka olet täyttänyt aiemmin.

 

Lisäksi VMware käyttää suorituskykyä parantavia evästeitä, jotka keräävät tietoa siitä, miten käytät ja siirryt verkkosivustossa, millä sivuilla vierailet, mitä sisältöä tarkastelet ja kohtaatko toimintahäiriöitä. Nämä evästeet tarjoavat tilastotietoa siitä, miten verkkosivustoamme käytetään ja kuinka usein vierailet sivustossamme. Suorituskykyevästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivustoamme mittaamalla toimintahäiriöitä, testaamaan eri malleja sivustossamme ja mittaamaan sivuston liikennettä, jotta voimme optimoida sisältömme tarvittavalla tavalla.

 

Jotkin VMwaren sivut käyttävät evästeitä, jotka sallivat valikoitujen kolmannen osapuolen kumppanien (mukaan lukien Google, Adobe, Oracle ja Demandbase) tarjota sivustoillaan tai muualla internetissä VMwareen liittyvää sisältöä, kuten VMware-mainoksia. Tämä perustuu aiempiin vierailuihisi sivustossamme. Lisäksi kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, joiden avulla sinulle tarjotaan linkkejä Facebookin ja LinkedInin kaltaisiin sosiaalisen verkostoitumisen sivustoihin. Niiden avulla kolmannet osapuolet voivat myös kerätä tietoa sivuvierailuista sekä analysoida toimintaasi ja verkkokaupassamme tekemiäsi ostovalintoja. Kuten aiemmin todettiin, voit määrittää selaimesi ilmoittamaan sinulle aina kun sinulle lähetetään eväste. Tällöin voit päättää, hyväksytkö sen. Voit hallita sitä, käytetäänkö näitä evästeitä, mutta niiden poistaminen käytöstä voi estää meitä tarjoamasta joitakin palveluita. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kolmansien osapuolten omia työkaluja näiden evästeiden estämiseen. Voit myös estää Googlen käyttämät evästeet käymällä sivustossa http://www.google.com/privacy/ads/. Adoben käyttämät evästeet ja verkkojäljitteet voit estää vierailemalla osoitteessa http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html#4

 

Kuten monet muutkin sivustot, VMware kerää ja/tai kirjaa IP-osoitteita, verkkotunnuksia, VMwaren verkkosivustoa käyttävän verkkoselaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot, verkkosivun käyttäjän sijainnin, tarkastellut tiedostot, kussakin tiedostossa vietetyn ajan sekä jokaisen vierailun kellonajan ja päivämäärän. VMware kerää nämä tiedot lokitiedostojen ja verkkojäljitteiden avulla.

Linkit muihin kuin VMwaren verkkosivustoihin ja kolmansien osapuolten sivustoihin

VMware-verkkosivustot voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin käyttömukavuutesi ja tiedottamisen vuoksi. Jos käytät linkkiä, poistut VMwaren verkkosivustosta. VMware ei hallitse näitä sivustoja eikä niiden yksityisyyskäytäntöjä, jotka voivat poiketa VMwaren omasta käytännöstä. Emme kannata tai edusta kolmansien osapuolten verkkosivustoja. Meihin liittymättömille kolmansille osapuolille luovuttamiisi tietoihin ei sovelleta VMwaren yksityisyydensuojaa. Suosittelemme, että tutustut kunkin yrityksen omaan yksityisyydensuojaan ennen kuin lähetät niille henkilötietojasi. Jotkin kolmannen osapuolen yritykset saattavat jakaa omat henkilötietonsa VMwarelle; tämä jako on kyseisen kolmannen osapuolen yksityisyydensuojan alainen.

Isännöidyt tiedot

VMware saa pääsyn henkilötietoihin toimiessaan pilvipalvelujen ja infrastruktuuri palveluna -toimittajana, esimerkiksi henkilötietoihin, joita asiakkaat tallentavat ja siirtävät VMwaren isännöintipalveluiden (kuten VMware vCloud® Air™) avulla. VMwaren velvollisuudet näitä henkilötietoja kohtaan on määritetty asiakkaiden kanssa solmituissa sopimuksissa, eikä tämä yksityisyydensuoja koske niitä.

Yhteystiedot ja valituskäytäntö

Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyydensuojasta tai jos sinusta tuntuu, ettei omien henkilötietojesi yksityisyydensuojaa ole kunnioitettu, voit lähettää meille kirjallisen valituksen postitse VMwaren lainopillisen neuvojan toimistoon (Office of the General Counsel, 3401 Hillview Ave, Palo Alto, California, 94304) tai sähköpostitse osoitteeseen privacy@vmware.com. Kui teil on lahendamata probleeme seoses privaatsuse või andmete kasutamisega, millega me ei ole rahuldavalt tegelenud, võtke ühendust meie USAs (tasuta) tegutseva kolmandast osapoolest vaidluste lahendajaga aadressil https://feedback-form.truste.com/watchdog/request. tai pätevään paikalliseen tietosuojasta vastaavaan viranomaiseen.

 

Sinun on annettava meille tarvittavat tiedot valitukseesi liittyen ja sitä tukevat todisteet, jotta voimme käsitellä valituksesi.

 

Valituksesi välitetään yksityisyydensuojasta vastaavalle työryhmälle, joka tutkii asiaa ja määrittää, millä toimilla valituksen aihe korjataan. Otamme sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoja.

Yksityisyydensuojaan tehtävät muutokset

VMware tarkistaa ja päivittää tämän yksityisyydensuojan tietyin määräajoin ja merkitsee sen viimeisimmän tarkistuspäivämäärän yksityisyydensuojakäytännön alkuun. Jos tähän yksityisyydensuojaan tehdään merkittäviä muutoksia, julkaisemme niistä helposti havaittavan ilmoituksen ennen muutosten käyttöönottoa tai lähetämme sinulle niistä suoran ilmoituksen. Suosittelemme, että tarkastat tämän yksityisyydensuojan usein, jotta olet tietoinen siitä, miten VMware suojaa tietosi.

TRUSTe