Engagemang för tillgänglighet

VMware är fast inställt på att hjälpa användare med funktionshinder. De VPAT (Voluntary Product Accessibility Templates, mallar för frivillig produkttillgänglighet) som är tillgängliga dokumenterar tillgänglighetsfunktionerna i VMwares produkter för att ta hänsyn till föreskrifterna i Section 508 och EN 301 549.

Den här sidan innehåller VPAT för den senaste versionen av aktivt sålda VMware-produkter.

Rapportera ett åtkomstproblem

* Obligatoriska fält

Resurser

VPAT-lista

Vill du komma i gång?